Kör så att det ryker

14 december, 2015

Det fantastiska uttrycket ”kör så att det ryker” har just fått en mer specifik innebörd för mig och Anna. Efter att vi satt ner foten och gjort klart för vår PT och storebror Reino att vi inte vill springa en massa på bandet, har vi gått över på lite blandade redskap. Dagens pass bestod av hantlar och satans påhitt pilatesbollen. En bit in i passet beklagade jag mig för Reino att jag var förlamad på min vänstra sida. Det gick bara inte att från plankan plötsligt svinga upp en hantel i luften. Men det spelade ingen roll. För med Reino kör vi så det ryker. Och det gjorde vi. Bokstavligen. När vi lämnat vår bror och gick tvärs över parkeringen så rök det om oss. Rökmoln steg upp från våra huvuden. Och med det är det bekräftat: Vi är två riktigt heta brudar!

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer