Kul att inspirera

27 november, 2013

Vi har påbörjat godistillverkningen till adventsfikat. Köket är ett inferno av marsipan, smält choklad och kristyr. Barnen har Willy Wonkaskoj och jag andas i påse över allt kladd. Men plötsligt hörs ett förtjust fniss. Småfolket har tillverkat en marsipanversion av mig när jag åker vasaloppet! Tydligen ska jag ha hatt! Det kom som en total överraskning för mig.

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer