Lammfärsbiff och bara bröst

22 maj, 2014

Står nästan och hoppar på parkeringen. Snart kommer Karin och Sara! Vi ska äntligen äta lunch alla tre!Sara drog ju till Mallorca på semester och vi har nästan saknat ihjäl oss. Blennermarks buss parkerar raskt och ut ur bilen väller glädje. Lunchstället vars uteservering är helt skymd av en tysk lyxkryssare som lagt till bjuder på stekhetta, kontorsgubbar och lammfärsbiffar. Under lunchen avhandlar vi den snart stundande Vätternrundan, våtdräktsvåndor, Saras semester, jobbångest, sponsorer och någonstans där ballar det ut kring att jag ska cykla tio mil topless. Barnsligt jag vet. Förlåt! Men en lunch med riktigt kära vänner slår det mesta. Man skrattar av sig stressen efter årets tuffaste jobbvecka och när jag åter kommer till kontoret känner jag mig så jäkla stark och rik. Att min sommarblus har blivit svart av restaurangens stolsrygg gör liksom inget och vem behöver förresten en topp när man ändå ska cykla Vätternrundan med bar torso.

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer