Let's take a selfie

5 juli, 2014

Rädd för mörkt vatten, kyla och sjöodjur vill jag inte gå och lägga mig. Vill inte att det ska bli i morgon. Vi skojar om att vi låtsas att vi är på badsemester. Att vi bara ska och bada lite och sedan åker vi hem för att fira. I morgon ska vi göra Mora ordentligt. Idag blev det mest ett kärt återseende. Vi storma runt och ropa här hämtade vi nummerlapparna, här gick vi i mål och här stod Bajamajorna (glatt påpekade av Karin).
Men gladas är jag för att jag fick en selfie med min idol. Här i Mora stod han och talade till folket 1520, Gustav Eriksson Vasa.

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer