Lika som bär

26 oktober, 2013

”När jag höll på tränade jag även på segergesten”. Så säger min idol Gunde. Vi har också övat på segergester. Att sträcka fram ena skidan så där tufft lite framför den andra, kasta upp armarna i luften och vråla YES. Ja det är nog nästan det vi tränat mest på. Vi är rätt lika Gunde fast vi har ingen egen vallabod, kan inte duscha lika snabbt och framför allt är vi ju från Göteborg.Annars som sagt…på pricken lika.

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer