Loco in Acapulco

31 december, 2013

Ett spinningpass a 75 minuter som börjar med Loco in Acapulco kan sluta hur som helst. Men vi hade tur, mitt bland 70 och 90 tals skräp dök hon upp: Britta Spjut! Är det något jag och Anna kan är det just Work B***h. En förlösande känsla när vi sprängde 600 kcal gränsen. Ah, nu finns det mycket att hämta på 90 talet men en remixad Like a virgin är inte 90 tal även om den är mixad på 90-talet. Och det får mig att tänka på hur viktigt det sista timmarna av 2013 är. Delad första plats en kväll som denna är två viktiga huvudingredienser: Champagne och musik. Här har man laddat spellistan. För det finns en gräns för hur mycket jag kan cykla och fuldansa till Jackson 5. En kväll som denna får man vara glad att livet är så mycket mer än gamla hits. För lite nytt skadar inte. Som ett nytt år med nya utmaningar. Tjejklassikern 2014 snart är det på riktigt! Gott nytt år!!

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer