Lost in cyberspace

Det går rykten på jobbet om att mailen inte funkar. Då menar jag inte att den är helt utslagen, utan att vissa meddelanden bara…försvinner. Borta. Kaputt. Bye-bye. Rätt ut i cyberspace försvinner de och cirklar omkring. Om de läses av någon vet man icke – bara fantasin sätter gränser. Och då undrar jag ju naturligtvis om den där möteskallelsen som jag skickade iväg och som ingen hävdar att de fått just nu läses av en förvånad asiat, som kanske sitter framför sin dator och mödosamt ägnar tid åt att googla fram Mölnlycke och skicka något snällt svar.
Idag jobbar jag hemma. Mobilen har precis pipit till på det där sättet som den gör för att markera sms MEN JAG KAN INTE HITTA NÅGOT SMS. Nu är jag helt besatt. Vad kan det vara som jag har missat? Luncherbjudande från Anna och Sara? Plats i bättre startgrupp i Vasaloppet? Erbjudande om att vara med i En svensk klassiker? Chef över hela Tjejklassikern? Förmodligen alltihop. Mer och mer sannolikt ju mer jag tänker på det.

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer