Lugnet efter stormen

28 oktober, 2013

Oj! Om vi oroade oss för stormen Simone ute, var det inget mot vad 9 glada virvelvindar rörde upp under två och halv timmas pyjamasparty. Känner att jag helt klart gjorde en perfekt pendling mellan högintensiv träning: duka, steka 35 pannkakor, servera och serva, pyssla= göra popcorn strutar, poppa popcorn, servera glass och vinka hej. Lågintensiv träning: dammsuga intrampade popcorn länge, lääääääänge.

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer