Magsvett! Så 2014!

31 december, 2013

Firma Vahlberg/Spolander har just avverkat 75 min tokig nyårsspinning med herr och fru Nicoletti på Sats. Som vanligt föregicks passet av kisspanik och flams över att Sara hade ett piffigt linne. Sedan var det bara att köra. Om det är något vi lärt oss under året som gått är det att tugga i grupp och när det äntligen nittiotalsmusiken gav plats för Britney passerade vi 600 brända kalorier. Nu ska vi äta ikapp och fira nyår ordentligt. Ska bara klippa mig ur kompressionskläderna först.

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer