Man andas inte

Drömde att jag, Sara och Anna var på kurs. I drömmen skulle vi lära oss att crawla. Efter långa instruktioner tog jag mod till mig och frågade läraren när man andades. Han tittade ödesmättat på mig och sa: ”Man andas inte.” (Man kan tänka sig det på engelska också: ”You don’t”. Dramatiskt.)
I drömmen sa vi inte emot instruktören och jag vaknade med ett djupt andetag. Hade det varit i verkligheten vet jag att vi hade exploderat i omklädningsrummet och kokat kaffe under vattnet resten av lektionen.

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer