Med cykelbyxor på operan

Elitsatsar man som vi gör kan det hända att det kör ihop sig. Vissa skulle kanske välja antingen eller, men vi kör både och. Alltså tränar Anna ikväll och steker pannkakor i princip samtidigt. Alltså cyklade jag fem mil till Operan igår. Var ganska ensam om min klädsel i foajén. Gott om klirrande smycken, ont om cykelbyxor, typ. Familjen räddade mig med ombyte, men som sjuåringen konstaterade torrt när jag kom ut från toan med ett Tadaaa!
– Du har andra kläder men ser fortfarande ut som ett troll.

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer