Mitt liv som T-Rex

20 april, 2015

Trodde jag hade hyfsad koll på träning men varför har inget berättat för mig att efter PT kommer T-Rex. I onsdags körde vi ett tufft pass för vår personlige storebror Reino. Dagen efter förvandlades jag till en urtidsödla. 
Mina armar gick inte att räta ut och i lördags var det som värst. T-Rexen var ledsen för armarna var så korta att jag inte nådde upp till översta lösgodishyllan och att jag fick ta en Voltaren till myset. Ängsligt googlade jag på ”värk i armvecken pga träning” och som alltid när man hetsläser på internet slutar det med cancer och inbillade krämpor. 
De nya korta armarna funkar fint när man löptränar men när det på gårdagens step uppass skulle salsavevas med armarna ville dino inte alls jobba med till musiken. 
Kan man verkligen ha träningsvärk en vecka?!?  Eller är det ett tecken på att den här ödlan tog i som hon aldrig gjort förut? Kanske alla tuffa dinosaurier skulle ha frän Krita-festival på stranden för miljontals år sedan i och samtliga kastade sig i, även Tyrannosarusen. När den inte nådde ner till botten upptäckte den att de här små tassarna är icke gjorde för crawl och sedan pang död bara. Tänk att det skulle behövas en klen 40-åring för att lösa mysteriet kring hur dinosaurierna dog ut. Nobelpris i paleontologi känner jag! Typiskt trist bara att mina armar inte kan nå fram och ta emot priset. 

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer