Mitt nya arbetsrum

Det är 30 grader varmt och telefonen plingar till. Sara har köpt en vinterjacka. Var det fel beslut den varmaste dagen i juli? Självklart inte!! ”En lysande framförhållning,” hinner jag messa tillbaka från mitt nya jobb. Jag är kaffekokare på villande hav. Säger numera ”babords halsar” och ”kvajla” helt avslappnat. Tur att jag hinner ta kort från mitt nya arbetsrum.

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer