När jag var man

15 juli, 2015

Så var det dags att testa något nytt. Jag vet att jag kan vara onödigt tjejig under våra PT timmar. Pusta och stöna – Det går inte! Vilja byta till lättare hantel, springa kortare sträckor och inte alls göra en massa repetioner. Så in för sista rycket innan semester smäller det. 
Vår tuffa storebror domderar ut övningarna som vore det en order och jag säger inte emot. Jag bara kör. Till och med svettstänker ner löpbandets display. stort! Jag och Anna är som riddarna runt runda bordet. Vi kör. Roddmaskinen är vår båt. Vi kör. Drar i repet som värsta sjörövarna. Aldrig har vi varit så starka. 
Är inte helt med på vilken repetition vi är på. Så jag säger som det är. 
Reino du får hålla räkningen idag för jag är MAN.  

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer