När sambon får nog 

26 augusti, 2015

 Igår kom det ett mail från min sambo. Jag kände liksom på mig att gränsen var nådd när han monterade på cykelhållaren i hällande regn.
”Öppet brev till L och V!
Det är inte det att vi inte gillar sport. Tvärtom. Vi älskar träning och sport. Vi tycker att våra fruar/sambos/tjejer är som vackrast när de genomsvettiga stretchar ut efter löprundan. Och när vi drar upp dragkedjan i våtdräkten så är det Askungen vi ser framför oss, på väg till bal. Vi nickar uppskattande även när ni berättar om det stenhårda PT-passet med er…hmmm…manlige instruktör.
Men nu orkar vi inte stå i depå längre. Ett konstant Triathlon som servicepersonal har brutit ner oss. Dimmiga av vallaångor har vi gått in i den berömda väggen. För ingen tänkte på att vi också behöver Enervit Gel och sportdryck.
Och vi har bitit ihop länge. Försökt med diskreta antydningar. Vallajärnet ni fick i julklapp var ju en öppen kod som betydde: ”Vi älskar er, men nu måste ni fixa skidorna själva”.
Men nu är det slut med subtila antydningar. Nu är det NI som monterar cykelhållaren på bilen och skrapar klister från tävlingsskidorna.
Det är strejk nu. För rättvisa och rimliga arbetsvillkor. No more Mr Nice Guy!
P.S. Om ni saknar oss finns vi på modelljärnvägsklubben. Kommer hem senast tio. Kram.”
 

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer