Nästan som fika

17 november, 2013

Nu har vi gjort det! Stavgått i fullt solljus. Vi pinnade på i mölnlyckeskogarna och rundade en sjö. Att stavgå eller skidgå som det egentligen heter är nästan som att fika. Man kan prata, titta på folk med den lilla bonusen att man tränar parallellt. Våra stavar är som egna individer. Saras låter jättehögt, Karins har kompass och mina är alldeles för korta. Vi var rätt snabba. En farbror i svart dunjacka gick vi om 2 gånger. Hade han bara kommit ikapp oss när vissa i gruppen fick rusa upp i skogen och göra vissa ärenden hade vi gått om
en tredje gång. Det ni!

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer