Nej, jag är inte med!

29 juni, 2014

Om någon skulle kasta en apelsin nu och ropa: Är du med?! Så skulle svaret bli en klaffsig apelsin.
NEJ, jag är inte med!!
Ända sedan midsommar delar jag min kropp med ett förkylningsmonster som inte vill ge sig av. Känns som någon tryckt in bröstkorgen med en känga och tagit ett basebollträ och dragit till över pannan. Så har jag en liten, liten humla som surrar i halsen och sticket till då och då och ger mig en hes sängkammarröst.
Men egentligen är det inte så farligt. Det värsta är att jag känner min matt. Orkeslös, värsta känslan som finns. Fy!!! Jag vill vara stark och snabb. Anna är just nu superstark i alla grenar, Karin är snabb och jag är…gammal. Fast att vi har eminenta gäster från Norrland bäddar jag ner mig under täcket en stund. För om en vecka smäller det. Vattnet i Vansbro har aldrig varit så hett.

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer