Snålt med mindfullness

Yoga girl står på huvud, perfekt solbränd på en strand. Hon hashtaggar #happiness #freedom #mindfullness #life osv. När du före klockan 6 en råkall göteborgsmorgon i november joggar över Göta älvbron är vägen till fridfullhet och happiness en bra bit bort.


Lyssnar på tuff musik för att väga upp hur jag ser ut i alla bling-blingreflexer. Ökar farten över klaffen, mest för att jag tror att den kan lossna. Snart ser jag min arbetsplats. Det lyser från våra fönster annars är det mörkt i det gamla kajskjulet. Spurtar sista biten och är snart inne i värmen. De få krakarna som börjar tidigt hyllar min löpning till jobbet. Någon frågar varför och jag svarar att cykeln stod på jobbet och min sambo har bilen.

När jag står i duschen på jobbet känner jag det tydlig: My body is not my temple. My body is my fordon som troget tar mig dit jag ska. Ibland är den rostig och behöver service. Men nu är det fredag och den är parkerad i mysbyxan. #gött

1 Kommentar

  1. Patric den 28 november, 2014 kl 18:24

    Haha men jag tror inte Allt stämmer riktigt! Jag Tror ( mycket;) ) att du känner dig rätt tuff o hård som just springer till jobbet i minus och nog fan klarar du allt! Som du bör tänka:) kämpa på!
    /patric

Kommentera