Viktiga beslut

6 november, 2013

När man är sjuk eller förkyld så är man nästan som skadad. Varje morgon denna vecka som klockan ringt har jag harklat mig lite snörvlat till och känt att nej, det går inte i dag heller. Förkylningen har mig i sitt våld. Den veckan man inte tränar blir lite som rehabilitering. Den tränade kroppen får läka och jag unnar mig precis som jag vore på semester. Som det inte fanns någon morgondag.
På morgonfikat är samtalen tillbaka på normalnivå igen. Vi går direkt på veckans AW. Vilka ska med? Hur många drinkar får man för 1000 kr? Max 4 cocktails tror jag. Efter att diskuterat hur länge ett ägg bör koka kommer vi in på kaviar. Det vet ju alla att killar som äter Kaviar på tub får inga kyssar. Men kaviar på smörgåstårta är okej. Samtalet stegrar sig till oanade höjder och nu har vi bestämt att en dag ska vi köpa en stor smörgåstårta och dela på till lunchen. Tanken på den dagen värmer. Som att hitta skatten vid regnbågens slut.

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer