Nu blommar det

Det bor en undertryckt vrede i mig. Varje natt senaste veckan har jag vaknat av smärta över att inte kunna svälja mitt eget saliv. Då ett virus i bjärta kulörer har blommat ut i min hals. 

Det går över av sig självt, sa läkaren jag träffade i veckan. Ta du en halstablett. Gärna! Om jag kunde svälja. Fem klunkar vätska och det slår lock för öronen, ögonen tåras och jag kallsvettas över hela kroppen. Getting there is half of the fun är inte längre den rätta repliken, snarare Game over. 

Förkylningen från helvetet förstör inte bara nattsömnen utan har även grusat ner en underbar skidresa och förstört vad som kunde varit en riktig höjdarvecka på jobbet. 

 Så med undertryckt vrede kokande i kroppen tog jag mig till ännu en läkare för att visa upp min illa blommande virushals. Efter nya råd och medikament är känslan nu mer positiv – från botten till toppen. 

Hallå immunförsvaret, vakna! On my signal unleash hell!! 

Ps. Skickar även med en trudelutt i detta onödiga sjuktillstånd. 

http://youtu.be/aBt8fN7mJNg
 

Kommentera