Nu kedjar jag fast mig

28 november, 2013

Jag borde ha förstått det redan när klockan ringde i morse. Idag är det en sån dag. Dotter nr 1 har glömt skolväskan. Känner mig snäll och åker hem och hämtar. Dotter nr 2 ringer och har glömt gympapåsen. Känner mig inte lika snäll, men ok då, hem och hämta. På väg till jobbet från gympapåslämningen ringer maken och undrar hur det har gått med tubalämningen för dotter nr 3. Helvete! Den FÅR man faktiskt inte glömma. Hem och hämta tuba. (Ja, det är en bastuba. Ja, den är jättestor. Nej, hon kan inte bära den själv. Nej, det enda andra instrumentet hon funderade på var kontrabas, så jämförelsevis är det väl ok) Dundrar in i klassrum med tuba och dåligt skämt. Fröken ler ansträngt. På jobbet försöker jag sitta väldigt still och inte göra några hastiga rörelser, och absolut inte ha kaffekoppen nära datorn. Hämtar tuba och barn – i den ordningen – bara för att komma hem och hitta middagskycklingen framme på diskbänken. Där har den legat och gosat till sig hela dagen.
Nej, nu kedjar jag fast mig i sängen och ringer på hämtpizza. Och så tittar jag på bilden som Anna skickade. I de där kartongerna ligger våra nya träningskläder. Stort.

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer