NY vs Värmland

30 oktober, 2014

Karin lever härliga livet i New York och jag och Sara är med så mycket via mail att det nästan känns som att vi just nu sitter bredvid henne på Broadway rörda till Phantom of the opera. Istället hänger jag med hjässan full av hårfärg i en soffa i Kålltorp. Sprang åttan i eftermiddags och det var så tråkigt utan mina vapensystrar. Jag tonårshimlade med ögonen åt raksträckorna, bytte musik till dokumentär, till pod om brottsutredning men då blev jag rädd och bytte tillbaka till musik igen. När vi springer ihop berättar Sara handlingen ur någon utav alla sina böcker hon skriver, jag har fullt upp med att andas och Karin boostar gruppen med sina superstudsiga ben. Då känns åttan kort. Idag var den väldigt lång. Detta trots att jag tänkte roliga tankar om vår just bokade resa till Långberget. Strax står vi där i snålblåsten på vingliga skidor med vår mentor Bengt-Åke! Wihoo! Vad är väl förresten ett höstkysst NY mot ett svinkallt Värmland i december?!?

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer