Nytt på västfronten

14 november, 2013

Mörker = reflexväst på. Men hur gör man i ett väl upplyst elljusspår? I Mölnlycke är det tydligen utan väst som gäller. Jag räknade till endast sju stycken med reflexväst inklusive mig själv i spåret ikväll. Jag och sex små svarta terriers.

v

1 kommentar

  1. Magnus

    Nog för att du är envis men att försöka vara en terrier är väl att gå lite långt Karin. Du kanske kunde hitta ett färglatt plagg så att du syns lite bättre och samtidigt behåller din värdighet….men trafikverket måste ju vara otroligt stolta över dig.

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer