Ocoolast i Åre

10 februari, 2014

Att åka till Åre för att åka längd kan tyckas vara slöseri. Det tyckte nog skiduthyrningen i Åre By också som gav mig utrustning från sent 80-tal till en mycket billig peng. Nåväl, knappast fräckast i spåret och med dotterns vindjacka stl 14 år, smög jag omkring och letade spår i Björnen-området. Dristade mig t o m att fråga en stockholmare om vägen (en sån som säger ”tjiidspår” (med amerikanska r) istället för ”skidspår ”) och fick avmätt pekande med staven till svar. Hej och hå, ut i spår, 2 plusgrader och lite ensamt utan Anna och Sara. Men, för alla er som undrar när vallningsfria skidor från 80-talet är rätt: idag var de det. Som en fluga utan koll på tyngdlagen gick jag uppför backarna och på flacken hände det otroliga att några faktiskt gick ur spår för att jag kom. Jag åkte typ för fort för dem. Det är förmodligen det största som har hänt i min skidåkarkarriär.
Hälsningar Glad 40-åring med ocool utrustning

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer