Ole dole doff…

14 oktober, 2013

App, lapp sa att du slapp!
Efter att hängt med mina favorittjejer Candy, Chocolate, Cookie och Chardonnay i helgen behövs en uppstramning. Frågan är bara var, när, hur? Som stödmedlem finns alltid chansen att använda sitt gymkort och medlemskap när man vill. Hur man vill verkar gälla mest för mig, dvs inte alls. Måndag, ny vecka nya möjligheter. Men känns inte det lite väl utstuderat och tillgjort att ta tag i detta i dag?

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer