Örnen har landat

25 juli, 2015

Så kom då en annan dag. Vaknade redan strax efter klockan sex men det kändes lite överdrivet så vid åtta var det dags.
Fanns egentligen inte mycket till vilja men vissa saker får man se som ett jobb. På med linnet, tightsen och skorna och så ut. Svängde ner mot bryggorna. Bort mot värdshuset, sprang in i parken Lottenlund och så en runda runt slottet. Underbart! Lilla staden hade ännu inte vaknat vilket gav känslan av att befinna sig i ett historiskt tittskåp. 
Nu när jag sprungit ingång slottets nykrattade grusgångar ska jag ta itu med värdshusets meny. Börjar med Afternoon Tea. Och avslutar med att smaka mig igenom drinklistan på veranda. I studiesyfte givetvis.  
Om en månad är det dags för mig Anna och Karin att ta sig an Mariefreds Kungliga Triathlon. Då måste det viktiga förberedelserna vara gjorda.  

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer