Otrohet=triathlet

Lyssnar förstrött på ett inslag där man pratar om vår generations träningsfanatism och att det är vår tids version av otrohet. Istället för att förlusta sig med främling i skabbig hytt på Tallinbåten gör vi en Ironman…..eller Tjejklassikern. Vi kommer iväg utan vår partner, träffar andra, skrattar, gråter, blir bekräftade med medalj och ja rör på oss i grupp. Skapar oss en egen relation med koder,internskämt och starka minnen med någon eller några utanför vår relation. Vill by the way inte ens fantisera om vad Tjejvasan i dåliga slaskspår motsvarar i otrohet. Om man nu ska räkna om det som
någon slags valuta. En målgång är rent medicinskt relativt likt ett sexuellt klimax om man ser på ämnen som frigörs i kroppen osv. Karin och Sara är med andra ord mina älskarinnor. Snart ska vi dra iväg på romantisk weekend i Stockholm. Sova på madrass, äta pasta med död blick, ha ångest före start och sedan grina illa i Lidingöskogarna. Säg inget till min kille bara! Han tror att jag är på shoppingresa med bästa tjejerna.

3 Kommentarer

  1. ciajson den 16 september, 2014 kl 12:35

    Vilken underbar blogg!! Jag skrattar högt när jag läser den 😀 . Känner igen mig i så mycket. Vi är några tjejer som gör vårt 3:e lopp i tjejklassikern nästa söndag… I kväll blir det ”En klassiker” framför TV´n.

  2. Sara Vahlberg den 22 september, 2014 kl 12:52

    Vad roligt ciajson, lycka till!! Vi ses!

  3. Jan Söderström den 26 september, 2014 kl 12:24

    Själv brukar jag göra en annan liknelse mellan idrott och sex: i båda fallen är det roligare att delta själv än att titta på när andra gör det. En fotbollssupporter som tittar på lagets matcher har fler likheter med att titta på porr än man först tänker på. Betalda utövare som tjänar pengar på att andra tittar på, orgasmen när det egna laget för mål etc. Att titta på när andra gör det är alltså ändå bara ett substitut mot att själv delta!

Kommentera