Överraskningen

1 oktober, 2014

Bara vetskapen om att Anna och Karin skulle ut och springa milen på tisdagskvällen gjorde att mungipan hängde neråt. Speciellt som jag fått utegångsförbud av min man.
Det var stökigt hemma, mina väskor var inte uppackade och dessutom var det höstfest på dotterns skola så springa var knappast aktuellt.
Arg på utebliven löprunda och irriterad på att min man nonchalant dumpat mig med tjejerna vid fiskedammen med orden: jag går hem och förbereder middagen, ryckte jag till ordentligt i dörren när jag kom hem.
Middag?! vilket skämt ! Pizza lagar man inte, den köper man.
Nu var det kokta fläsket stekt!!
Då kom överraskningen…
GRATTIS TILL TJEJKLASSIKERN!!!
Där i hallen stod min äldsta och bästa vän Emelie med familj, min man stod blygt bakom och log och flickorna bara skrattade.
Vi skålade i bubbel, åt på finporslin och jag var så rörd att jag bara ville gråta.
Emelie hade köpt en present.
Hon hade köat på bokmässan bara för att få en personlig hälsning till mig från en av mina favoritförfattare, Simona Ahrnstedt, och hennes senaste bok En enda natt. (Emelie visste givetvis att jag hade boken men inte signerad med en underbar hälsning, så lyckan var total).
Tjejklassikern har varit en fantastisk resa. Jag är väldigt glad över att få dela upplevelsen och utmaningen med fantastiska Anna och Karin.
Men de som verkligen är förtjänta de fyra medaljer är alla ni som hejat fram oss till fullfölja dessa prestationer.
Ni som varit nyfikna och undrat hur det går och hållit tummarna för oss.
Ni har alla stora hjärtan och vi är så glada att vi fått roa er för en stund.

v

1 kommentar

  1. Emelie T

    Tack för att vi fått följa med på er resa, ser fram emot fortsättningen!

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer