Övertaggad på Marstrand

När min sjuåring skulle sova över hos sin kompis igår började hon packa kl nio på morgonen bara för att hon var så uppspelt.
Lite så kände jag när Anna, Sara och jag bestämde träff i Tjuvkil idag. Anna och Sara startade i Göteborg, jag från landet. Full av förväntan (läs: helt övertaggad) hoppade jag på cykeln och trampade på och…där stod de och väntade i en regnig korsning! Mina coola cykelkompisar som byter om snabbare än Stålmannen mellan kompressionskläder och Marstrandsoutfit på en hållplatstoalett. Och som alltid har cykelväskorna fulla med gott så jag kan bli matad typ intravenöst med choklad.
Med Saras stålvader i blickfånget nästan flög vi fram på asfalten till Marstrand och den mest välförtjänta pizzan ever. Vi pratade om kom-radio, att det hade varit tufft att ha på Tjejvättern. Eller mugg-telefon. Nåt får det bli i alla fall, nu när man är proffscyklist.
Och efter pizza kommer koma. När vi är ute på turné brukar Blennermarks Buss köra runt oss. Nu kan det vara så att Blennermarks Sjötaxi (maken) råkade befinna sig i närheten. Och…man klarar bara ett visst mått av uppspelthet varje dag. Och pizza. Det fick bli Sjötaxi hem.

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer