På andra sidan flussen

29 december, 2013

Det finns tecken på att jag efter halsfluss, feberfest och juldekadens har tagit mig samman. 1.Jag har rakat benen och målat naglarna. 2. Jag bar idag kläder utan stretch-och mysfunktion. 3. Jag sprang min vanliga runda utan att känna efter. Eventuellt kan alla de här tecknen bero på att jag läste att så man avslutar året kommer det nya året att fortsätta. Jag kan dessutom inte ha handen i Paradisasken hela 2014 för då har jag så mycket annat att göra…. TYP Tjejklassikern tex.

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer