Piece of cake

24 januari, 2014

Ser på klipp från seriekrockar i Vasaloppsbackar. Identifierar mig till tusen och då är det inte med filmaren som försöker kväva sina fniss och anar kommande youtube-succe. Det vevas och viftas vilt med armar och ben och jag försöker tänka mig in i vem jag skulle vara i högen av skidor i kors och stavar på väg in i granskogen.
Senare på dagen åker jag förbi golfbanan som inte är spårad än, men där jag minns en backe som jag upplevde ungefär som backhoppningsbacken i Garmisch-Partenkirchen (om man nu kan tänka sig Garmisch-Partenkirchen i Partille) Men det var länge sedan, långt innan vi bestämde oss för Tjejvasan och definitivt innan vi övade backar i söndags. Nu tittar jag nästan lite överseende på den där gamla backen och har plötsligt glömt Vasaloppsklippet. Knappt en backe värd namnet. Pah! Piece of cake. Det här fixar vi. Jag har dessutom köpt nya skidstrumpor idag.

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer