Plats på scen

21 november, 2015

Ikväll smäller det. Anna ska hälsa tusentals välkomna på kvällens fest. Samtidigt på andra sida av stan kommer Karin riva ner tusen olika
skratt. Jag kommer stå mitt emellan och mitt i. Som professionell klappare hejar jag fram Anna och Karin på sina olika scener nära och en bit bort. Precis som här om veckan då jag varnade Karin för häxskratt på första parkett har jag denna gång varnat Anna för mitt annorlunda sätt, att bränna av ett häxskratt på helt fel ställe. Det är okej! När festen är i full gång kommer vi alla tre vara samlade. Som den tre hövdade hydran. Fast i kväll är vi långt i från kompression. I kväll är det klack på skon och kuvertväska. Och jag har dessutom äran att sova borta med min äldsta och älskade vän Em för att strax möta Cami i baren. Snacka om ett megalopp med oviss målgång. 

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer