Pretty bird…

27 april, 2015

Early bird, och jag har gjort en deal med mig själv, att om jag vaknar en halvtimme innan väckarklockan ringer får jag välja: spinningcykeln eller morgonpromenad. Eftersom jag sprungit in och ut ur förrådet hela helgen, under trädgårdsbestyr, vet jag att det knappt går att ta sig fram till spinningcykeln. Så det blir morgonpromenad.
Dansar ut ur huset med ny spellista i öronen. Tänker på veckan som gått, och på då jag och Anna mötte upp med storebror Reino för en härlig PT timme.
(Då var vi också tidiga. Anna åkte en extra mil år helt fel håll bara för att hämta mig. Så vi skulle vara i tid. Gymmet öppnar kl. 6:30, så vi satt bara en halvtimme på parkeringen).
Vi är så stolta över vår nya storebror. Även om vi som Early birds mest liknade fågeln i filmen Dum dummare efter åt. Två döda Pretty birds.
Anna har ju ingen storebror sedan tidigare så det är klart att man kan önska sig. Min femåring önskar till exempel att storasyrran gick att byta ut till just en storebror. Storrasyrran önskar å andra sidan att lillsyrran gick att byta ut till ett djur. En katt eller kanske hamster.
Jag och Anna har i alla fall bestämt att vi ska behålla vår nya storebror ett tag till. Så när Pretty birds glider ut ur vassen i sommar – blir det som vackra svanar!

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer