PT på ö

När Anna håller ställningarna på tufft gym i stan och Sara dricker spännande saker i Norrland, lever jag ö-liv. Men, vill jag gärna påpeka, här har vi också träning, t ex yoga i Carinas trädgård. Nu har jag kanske inte varit där i år. Det börjar så tidigt och familjens dygnsrytm havererade redan dag 2 på semestern. 
Förra året var jag dock på gympa på en liten gräsplätt på andra sidan ön. Vår härliga gympaledare hade tillfälligtvis lite taskig kondis, men en riktig bra attityd. 

– Kom igen nu!!! vrålade hon och klappade händerna.  

– Braaa jobbat!! fortsatte hon och spanade efter pallen vid staketet. 

– Nu springer ni tre varv till!! hojtade hon samtidigt som hon damp ner på pallen så den sjönk ner ett par centimeter i det mjuka gräset.  

– För jag orkar då fan inte, haha!  

Det, mina damer och herrar, är vad jag kallar en personlig tränare. 

Kommentera