Rocky Road

Nä, men fy farao för att gå ut i förrådet och harva nu. Men när jag tänker på all Rocky Road som jag ska äta i kväll kan det vara värt det. Dessutom får vi i familjen eminenta gäster i kväll. Min systerdotter och hennes pojkvän. (Han är faktiskt den snyggaste killen i gymnasiet enligt källa). Dom ska gå på fitness mässa. Kanske att jag berättar lite hur jag och mina vänner tränar inför Tjejklassikern. Eller drar en anekdot om tunneln.(Ja, är man tunneln med tunneln behövs ingen vidare förklaring här). Men jag kanske hoppar det och bjuder på lite porslinsporr i stället. Dukar fint, lagar god mat och så kör vi fredagsmys, dvs mycket Rocky Road!

3 Kommentarer

  1. Em den 29 november, 2013 kl 13:45

    Ge dem en blandning av porslinsporr och anekdoter och låt tjejerna avsluta med ett riff på elgitarren så blir det en kväll de aldrig glömmer! Glöm bara inte att dra vilka regler som gäller i gästrummet innan det är sängdags… 😉

  2. Peter B den 3 december, 2013 kl 14:35

    Känns som om du har en svaghet för livets goda vilket kan hämma den hårda och målmedvetna träning en klassiker kräver. Tror du behöver en välmeriterad PT. Kommer Bengt-Åke att räcka till?

  3. Sara Vahlberg den 3 december, 2013 kl 14:40

    Ingen man kommer någonsin att räcka! Love S

Kommentera