Roligare med våtdräkt

13 augusti, 2014

Vissa saker är svåra att förklara. Svåra att förstå. Men Karin och Anna förstår. Varför simma när vi borde löpträna? Varför dra på sig våtdräkt när den inte längre behövs.
Ja, varför inte!
Det är ju så mycket roligare att bada än att springa och att simma i våtdräkt är ett äventyr.
Vi har alla tre längtat efter att få dra på oss våtdräkterna igen och förenas i mörkt vatten. Ikväll blev vi en kort men badsäsongen är långt ifrån över.
Under regntunga skyar tvingade vi in oss i våra våtdräkter. Konstigt men min gummidräkt måste krympt eller oväntat smält ihop i garderoben.
Med dragkedjorna uppe gled vi ner i sjön. Eller ah, vi halkade båda två på alggröna klippan med efterföljande svallvågor från två osmidiga blåvalar.
Och oj, vad glad jag är att vi inte ska simma lopp i helgen. Jag var hela tiden minst 25 meter bakom Anna som lekte sig fram i vattnet. En månad efter Vansbro och simma kändes ovant och tungt.
Med skeva bentag och krampande fot blev det i alla fall 1000 meter till sist Och så lärde Anna mig att fickparkera.
Vilken kväll! Vad gör man inte för lite bad med våtdräkt.

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer