Romarrikets uppgång och förfall

12 februari, 2014

När vännerna lämnade staden föll jag ner i ett förfall. Gick på lokal och festade till. Skrapade sedan ihop alla kolhydrater kvar från helgen och intog detta liggandes framför tv:n, som om soffan var en divan och jag en romersk krigarfurstina. Men i dag bytte jag kontoret mot Västra Götalands alptopp, Billingen! Denna gången var jag påläst om stället. Hade koll på värmestuga och duschar. Ändå blev det tillsist så att jag fick en ny vän på Campingen, som förbarmade sig över mina persedlar och lät mig sedan använda deras duschar. Listan på nya vänner som kommit till under detta äventyr mot Tjejklassikern 2014 är nu underbart lång. Om Trollhättan bjöd på backar var det inget mot Billingen. Jag kan nu ärligt säga att jag inte är rädd för backar längre…så länge som det är spårat. Självsäkert kastade jag mig ut för Djävulsbacken, som jag tufft döpte om den till. Men det hade naturligtvis inte behövts. Den hade redan ett namn. Ett namn med fruktan och respekt. BJÖRNBACKEN! Att åka runt i spåret själv var ytterst tråkigt med snudd på sorgligt. Men inte lika ledsamt som att fika själv. Måtte jag aldrig mer få dela kexchoklad med bara mig själv.

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer