Roxanne

Det blev ett kärt återseende när Anna Balboa och Sara Ali åter fick mötas i boxningsringen. Vi hann även highfiva tufft med vår favorit PT Reino innan vi bredaxlat gick in i salen för att plocka fram mitsar och handskar. Denna gången visade det sig att vi var frökens favoriter. För vi blev en till i vårt gäng. Anna blev först osäker om vi verkligen var tillräckligt bra för att ta oss an en till, men fröken svarade bara på bred Göteborska: Vad Fan! Sedan var vi igång. 

Efter att Anna numera ser sig själv som en New Yorker var hon extra tuff och pucklade på duktigt. Och jag Anna och nya vännen Mio dansade runt till gangstamusik. Bortblåst var alla tvivel på att utvidga gruppen och vi bytte svettiga handskar med varandra utan artighetsfraser. 

Då gjorde Roxanne entré. Fröken Magnus ville ha en burpees för varje gång som Sting sjöng Roxanne. Det blir några stycken. Exakt hur många strutar jag i. Var bara glad att vi slapp Toto’s Rosanna. 

2 Kommentarer

  1. Charlotta Sofia springer o trimmar den 7 maj, 2015 kl 00:17

    Vill verkligen lära mej göra en perfekt burpee! Hm.. varför heter det burpees egentligen? Är det något med att en nästan vill spy (i alla fall jag) när en gör dem?

    • Sara Vahlberg den 8 maj, 2015 kl 22:52

      Det är inget smickrande namn på en övning som inte är smickrande för någon. Fortsätt kämpa. En dag gör du den perfekt!

Kommentera