Saker som tar ut varandra

Tanke 1: det finns teorier om att plus och minus tar ut varandra. Yin och Yang och sånt.

Tanke 2: I vår lilla grupp har vi blivit rätt så tajta.

Slutsats: Om Anna går och gör sitt utlovade bodypump-pass så innebär det att jag kan ägna mig helhjärtat åt nödprovianten här utan dåligt samvete och utan att störa de kosmiska cirklarna. I slutändan blir summan av energin noll. Skönt. Man vill ju inte störa de kosmiska cirklarna.

Men vem av oss som är plus och minus vill jag låta vara osagt.

2 Kommentarer

  1. Anna den 28 oktober, 2013 kl 20:27

    Det är precis som
    när jag åt glass till frukost när du sprang 1mil. Vi är så bra på att jämna ut all existens.

  2. Monika den 30 oktober, 2013 kl 20:38

    Tycker ni samarbetar strålande!!! Det ska jag införa med mina tjejkompisar, jag äter o de tränar;)

Kommentera