Sån är jag!

15 april, 2014

Det finns saker som man får och inte få göra. Saker som är värre än att svära i kyrkan. En sådan sak är att äta efter klockan sex! Då menar jag givetvis inte att man ska tacka nej till en finare middag efter kl. 18, men det är bra om du gör det. I alla fall om du vill vara snygg med kläder på. För den som vill vara snygg naken runt ”40” handlar det inte längre om vad du äter på en dag, utan vad du åt den enda dagen du åt den veckan, har jag hört. Hur som helst så begår jag en stor synd när jag rasslar fram brödrosten och rostar loss med en marmeladsmörgås och en ostsmörgås. Jag har inget försvar mer än ett väldigt långt styrelsemöte i kall lokal. Nu tänker jag njuta av min stora synd och sedan laddar jag för spinning i förrådet om några timmar. Så kanske jag ser respektabel ut PÅKLÄDD vid morgondagens lunch med Anna och Karin. Ska bara hyvla lite till på osten först…för sån är jag!

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer