Se det snöar

16 februari, 2016

 I kväll var det dags att för första gången åka skidor innomhus på hemmaplan vid PSA – Prioritet Serneke Arena. För att beskriva Göteborgs svar på Torsbys snötunnel skulle jag säga så här: Tänk dig ett stort parkeringsdäck, tex plan två i Nordstans parkeringshus, och att man skulle måla hela plan 2 jättevitt, tända jättestarka lampor och sprutar allt med snö. Där har du kvällens längdskidshäng och jag gillade det jättemycket. Har kanske aldrig gått på skidor så mycket som under dagens åk. Men vad gör väl det! Det snöar inne, hela året och vi vana Slush Puppie åkare från Västkusten älskar det. 
Stort tack Helena för att jag fick hänga med. Nästa gång hänger vi på låset. 

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer