Sesam öppna dig stäng dig

11 augusti, 2015

Vissa månader på året lever och andas vi fotboll lite extra i min familj. Många förslag på saker eller företeelser som jag tycker att familjen ska göra måste först analyseras enligt mallen av ett fotbollsreferat. Jag är ofta för ivrig och hamnar offside. Och så det här j***a transferfönstret, Det är ju så spännande i början. Sedan vänds hela semestern upp och ner och det bryter ut sorg i familjen när nummer 29 lämnar ”oss.” För vi är ju Vi med laget. 
När det pratas rekryteringar i sista minuten innan fönstret stänger, så låter det nästan som Vi – i familjen Vahlberg, ska betala denna värvning med våran hushållskassa. Vilket vi naturligtvis inte ska. För då hade det knappt räckt till ett par skor till ett nyförvärv. 
Nej, transferfönstret öppna dig och stäng dig, säger jag!
 

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer