Sjukdomar vid start.

4 juli, 2015

Åh, idag ska Anna simma Vansbro. Hon har just nu alla dödliga sjukdomar som finns. Jag känner så med henne. Men jag och Sara är så stolta över henne! Med en gråtklump av stolthet i halsen kommer vi följa henne på avstånd. Fast när hon simmar telepaterar vi som galningar. Som vanligt. Jag från blåbärsriset och Sara från Backa Beverly. Gå för guld, Spolander!

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer