Skandalöst

Precis som alla andra kvinnor har även jag klubbkort till förbannelse. Inför årets sista fest unnar jag mig en extra fin strumpa och klubbkortet åker fram. Men på klubbkortet har en post-it klibbat sig fast. En gul lapp med ett telefonnummer som vi skulle ringa om vi ville ha lite skôj i Torsby. Det här är inget vanligt nummer. Det fick värkas fram. Numret till taxi. Det var tjejen i repan som gav oss numret, efter att killarna i skidshoppen bestämt hävdat att ”kinan” i Torsby var bästa stället. OM vi orkade ta oss ur kompressionskläder efter vår dag i tunneln. Det trodde inte killarna! Dag två i tunneln erkände vi att de fått rätt. Men när killarna roat frågade om det blivit någon champagne blev svaret: Givetvis!
Den gula lappen är ett roligt minne. Men så, på årets sista fest får jag höra att det öppnats stippklubb på Storgatan i Säffle. Att taxi i Värmland får provision om det kör sina gäster dit. Tänk om vi tagit taxi i Torsby, var hade vi då hamnat?? Det är ju skandalöst! Vi kanske aldrig hade kommit till Kinan?!

1 Kommentar

  1. Peter B den 4 januari, 2014 kl 12:34

    Tungt att leva med denna ovisshet. Måste gnaga rejält. Jag säger som Sven-Ingvars: Säg inte nej, säg kanske kanske. Och ibland ja. För att få en bra historia att berätta för barnbarnen.

Kommentera