Skidhandskar och broddar

1 februari, 2015

Anna och Sara har åkt skidor medan jag har frotterat mig med kulturtunikor och blåsorkestrar. Det känns läskigt att de har åkt en hel mil mer än jag och jag ser framför mig  – precis som vanligt – hur jag kommer ligga avsvimmad bakom en gran strax efter Hökberg medan de ångar på med solsken och blåbärsdryck i blick. Tänk om jag inte får höra ett ”fan i röva Blennermark” av Sara bakom mig?
Ångest är den bästa drivkraften så jag tänkte ge mig ut idag istället, men…allt var så jobbigt och alla i familjen var så mycket och så förargliga så det fick bli min bästa terapi. Löpning. Idag med broddar.  Magiskt. Men jag hade faktiskt skidhandskarna på.

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer