Socker och slutsats

13 oktober, 2014

Så här halvvägs in i godis-kak-bull och glassfri oktober har jag kommit fram till vissa viktiga slutsatser. 1. Frukt är inte alls godis 2. En lättsam näve nötter på lördagskvällen när resten av familjen mölar hockeyklubbor är så jäkla boring. 3. Jag älskar smågodis! 4. Jag saknar kraset av hårda surisar 5.Detta kommer vara mitt livs längsta månad. 6. Det ska vara gott att leva!Vänliga hälsningar Karamellkungen

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer