Sökes: Ett mirakel!

Klockan var strax efter åtta på morgonen när jag äntligen fick min springrunda runt slottet – Gripsholms slott. Tidigare i sommar var det för varmt för denna prestation. Men eftersom det var min mammas födelsedag igår blev det sena cocktails och i vår grupp säger vi nej till alkohol dagen före en fysisk prestation.
Fast jag glömde det denna gången. Därför fick jag inte stanna förrän jag sprungit bort mot slottet ökat farten i Lottenlund (slottsparken), hejat på trädgårdsmästaren, sprungit runt själva slottet och åter kommit till vallgraven. Där fick jag göra paus och pusta ut. Fy farao! Hjärtat pickade som en rädd fågels och flåset var gissningsvis som min mans först gången han sprang till busshållplatsen här om veckan. Inte okej!
Med trettio dagar till Lidingöloppet söker jag nu efter ett mirakel. Fast först ska jag till Stockholm på vinlunch och sedan vidare till Uppsala på fest.

Kommentera