Sommarflirt till frukost

11 januari, 2014

Plötsligt ringer det på den stationära telefonen. Eftersom fast telefoni ingår i grundutbudet i vårt mediabrus hemma är det fortfarande möjligt.
-Oj, vem är det som ringer nu? Är det mormor??, frågar min bästa vän som sovit över. (Jag tvingade henne att följa med på Disney on ice igår för då kunde ju hon sova över och vi kunde lika gärna dricka vin i myskläder).
Det är inte Mormor som ringer. ”Hej, du har fått ett sms skickat till dig: Hjälp, jag har brorbrunbjörn i min byxa”. Lätt chockad, rädd att björnen från Värlmland plötsligt faktiskt finns på riktigt och nu kommer för att ta mig , får jag numret som skickat sms:et uppläst. Den skyldige kommer senare ner för trappan efter att tagit sig en lång sovmorgon. Han bjuder på stort björngrin och lite passion. Den där sommarnatten som jag ibland kan längta efter serverar han i flaskor och pyjamaspartyt fortsätter med gamla minnen och höga skratt. Bodypumpen klockan 10 uteblir. Antagligen spinningen kl.12 också.

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer