Sommarflirt till frukost

Plötsligt ringer det på den stationära telefonen. Eftersom fast telefoni ingår i grundutbudet i vårt mediabrus hemma är det fortfarande möjligt.
-Oj, vem är det som ringer nu? Är det mormor??, frågar min bästa vän som sovit över. (Jag tvingade henne att följa med på Disney on ice igår för då kunde ju hon sova över och vi kunde lika gärna dricka vin i myskläder).
Det är inte Mormor som ringer. ”Hej, du har fått ett sms skickat till dig: Hjälp, jag har brorbrunbjörn i min byxa”. Lätt chockad, rädd att björnen från Värlmland plötsligt faktiskt finns på riktigt och nu kommer för att ta mig , får jag numret som skickat sms:et uppläst. Den skyldige kommer senare ner för trappan efter att tagit sig en lång sovmorgon. Han bjuder på stort björngrin och lite passion. Den där sommarnatten som jag ibland kan längta efter serverar han i flaskor och pyjamaspartyt fortsätter med gamla minnen och höga skratt. Bodypumpen klockan 10 uteblir. Antagligen spinningen kl.12 också.

Kommentera