Söndag i Grums

8 december, 2013

Vi är bra på att anpassa oss till rådande omständigheter.Extremt bra skulle jag vilja säga. När vägen snöade igen stannar vi glatt på Rasta i Grums-ett ställe vi vanligtvis ytterst ogillar. Här är vi ensamma så när på ett inhemskt par som lyxar till det med söndagslunch på Grums tjusigaste hak. Här är det långt till plogbil och wifi men, men… Nu ska vi snygga till bilen och försöka hitta en väg att köra på. Heja Grums!

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer