Star Wars

Sambon och sonen ska nu tydligen se om alla Star Warsfilmer för att vara laddade och uppdaterade när de ska gå på premiären av nya filmen. Detta sker på myskvällens primetime och det är suuuuuperviktigt att jag är med. 

Alltså, Star wars är liksom inte min grej. Jag ställer frågor som möts av är-du-helt-väck-ellerblickar och när jag råkar imitera Chewbacca är jag nära att få rött kort. Man får inte alls skoja om Yoda, R2D2 och insinuera att man funderar hur Chewbacca går på toaletten. 

Star Wars är viktiga och allvarliga grejer. Plötsligt kommer jag på att jag intervjuat skådespelaren som är i guldrobotdräkten, C3POs innanmäte, Antony Daniels. Soffan häpnar och jag är plötsligt kungen i gruppen. Lite som när man i en grupp full av bossiga män avslappnat droppar att man ”simmade Vansbro i somras” och maktbalansen rubbas på ett bra sätt.

Man vet aldrig när man får användning av alla stölleprov man utsatt sig för men att det någon gång kommer att komma väl till pass kan jag lova dig. Så när du råkar ut för jobbiga situationer eller ger dig in på saker du kanske inte riktigt behärskar kompletterar du bara din samling av ess i rockärmen. En dag kommer läget att dra fram dom , ett i taget eller alla på en gång. Då jädrar får alla se upp! May the force be with you! 

 

Kommentera